Welcome to the single sign-on System

Log in once to complete your electronic transactions conveniently to benefit from the various eServices by the single sign-in feature and there is no need to log in again

Simply enter your User name/ID and Password to use the secured eServices via the numerous channels; such as: Desktop, tablets, and smart phone.

To set up your own account, please click on 'New User' and enter the required information. For commercial users, please visit one of the GOEIC branches to create your account for commercial services. Please call the GOEIC Call Centre on 19591 to assist you in finding the nearest Service Centre in order to verify your information and complete the registration process.

New User

Create a new account and start using the portal to benefit from the provided Services

New Account
Available for non-commercial users only *
img
img
img
معامل إختبارات السلع الكيميائية والغذائية(مدينة نصر المنطقة الحرة)

يقوم معمل إختبارات المنتجات النسيجية والجلدية بإجراء الإختبارات المعملية الأتية : -

  1. تقدير الفيثالات فى النسيج والجلود
  2. تقدير الالوان المسرطنة فى المنسوجات.
  3. تقدير صبغات الازو فى المنسوجات والمصنوعات الجلدية والأحذية.
  4. تقدير الفينولات الكلورورنية ( Chlorinated Phenols )
  5. تقدير العناصر الثقيلة فى المنسوجات والمصنوعات الجلدية والأحذية.
  6. تقدير الكروم السداسى فى الجلود
  7. تقدير الفورمالدهيد فى النسيج والجلود
  8. تقدير المبيدات فى النسيج

يقوم المعمل بفحص المتنوعات من الأصناف على سبيل المثال :-

  1. الشاى والمكسرات
  2. المعلبات و الزيوت المعدة للطعام
  3. الزيوت المهدرجة و بدائل زبدة الكاكاو
  4. العصائر ومركزات الفاكهة
  5. مستحضرات التجميل
  6. التبغ والسجائر
  7. اللحوم المبردة والمجمدة
  8. الدواجن المبردة والمجمدة
  9. الألبان ومنتجاتها و الأسماك

الأجهزة المستخدمة :-

  1. جهاز الأشعة تحت الحمراء NIR
  2. جهاز الرفراكتوميتر Refracto meter
  3. الميكروسكوب Microscope

وتتم الإختبارات المعملية الأتية :-

  1. المواد اللزجة على السطح
  2. الديدان واليرقات
  3. علامات الفساد والتلف
  4. القوام
  5. التجمعات الدموية
  6. نسبة الدهن
  7. السائل المنفصل
  8. التزنخ
  9. حروق التجميد
  10. الطعم و اللون والرائحة
  11. معامل الإنكسار
  12. الكثافة النسبية
  13. قيمة البيروكسيد والأنسدين
  14. نسبة المواد الصلبة
.
date of publication : Mon,14 Aug 2023 11:31 am
Last updated: Monday, 14 August 2023 11:31 am
1696
Content evaluation
share

© All rights reserved to General Organization for Export and Import Control 2024